14.7 C
Lloret de Mar

Entren en funcionament les zones blaves de Fenals, Cala Canyelles i el carrer Josep Tarradelles

Pel que fa al nou aparcament dissuasiu de davant de la caserna de la Policia Local, es posarà en funcionament en els propers dies.

Zona Blava a la platja de Fenals de Lloret
Zona Blava a la platja de Fenals de Lloret

Darreres Notícies

Avui s’han posat en marxa diferents zones blaves de Lloret de Mar que passen a ser de pagament, com cada estiu. Es troben situades al carrer Josep Tarradelles -a la pujada de la Carpa-, a Fenals i a Cala Canyelles.

servicios profesionales jimenez

Les que hi ha situades a Sa Boadella seran de pagament a principis de juliol. I en aquest barri, en concret al carrer Marfull, s’ha creat una zona verda nova només per a residents.

Tots aquests sectors de zona blava seran de pagament al llarg de l’estiu, fins a l’11 de setembre.

D’altra banda, el nou aparcament situat a davant de la comissaria de la policia local de Lloret de Mar s’ha d’activar en els propers dies. Ocupa una superfície d’11.000 metres quadrats, que permeten acollir fins a una 60a de busos i 200 turismes.

aparcament dissuasiu 4
La caseta del nou aparcament dissuasiu

La voluntat de l’Ajuntament és que es destini sobretot a autocars, ja que el pàrquing de davant de l’Hotel Eugènia, a l’avinguda Vila de Tossa, passa a ser només per a turismes.

En qualsevol cas, el nou aparcament té una finalitat dissuasiva, per donar cabuda a l’elevada demanda de pàrquings que hi ha a Lloret, sobretot a l’estiu, tal com assenyala Cristian Fernández, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament.

“Preparat per donar cabuda a molt vehicles perquè aparquin allà amb comoditat, i així no creïn aglomeracions de trànsit per dins de la ciutat”

Cristian Fernández

El nou aparcament, ubicat a l’avinguda de les Alegries, entre el dipòsit de la policia i el parc aquàtic Water World, és de pagament. Els usuaris tenen una parada de bus propera, al centre comercial Porta Lloret, que els portarà fins a la terminal. A més, l’Ajuntament treballa en aquest punt per ampliar el dipòsit de vehicles de la policia local.

spot_img

El + Vist