25.9 C
Lloret de Mar
La nova zona verda al carrer Marfull de Fenals (Ajuntament de Lloret)

Ja estan actives totes les zones verdes i blaves de Lloret per aquest estiu

Avui s'han activat la zona blava a Can Lloranes, Santa Clotilde i Sa Boadella i també la zona verda al carrer Marfull i a la baixada del carrer Francesc Campderà.

La nova zona verda al carrer Marfull de Fenals (Ajuntament de Lloret)

Darreres Notícies

A partir d’avui divendres, Lloret de Mar ja té en funcionament totes les zones blaves i verdes del municipi, per aquests mesos d’estiu. Pel que fa a la zona blava, ja s’han col·locat els parquímetres i està tot llest per donar funcionament a la zona de Can Lloranes, Santa Clotilde i Sa Boadella.

Pel que fa la zona verda, també s’activa la part inicial del carrer Marfull, al barri de Fenals, i també a la baixada del carrer Francesc Campderà. Ho ha detallat el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

“La zona blava s’activa a la part de Can Lloranes, Santa Clotilde i Sa Boadella i pel que fa a la zona verda, s’activa al carrera Marfull i a la baixada del carrer Francesc Campderà”

Cristian Fernández
La zona verda a  la baixada del carrer Francesc Campderà (Ajuntament de Lloret)
La zona verda a la baixada del carrer Francesc Campderà (Ajuntament de Lloret)

Amb aquestes noves incorporacions, Lloret de Mar compta des d’avui amb totes les zones d’aparcament actives, tant les de zona verda com les de zona blava.

spot_img

El + Vist