8.6 C
Lloret de Mar
L'hotel Bonsol, un dels pocs oberts ara mateix

Il·lusió però encara molta incertesa en el sector hoteler, que preveu tornar a l’activitat a finals de juny

Alguns hotels ja tenen obert, però encara són molt pocs. La gran majoria ja ha començat a preparar les instal·lacions a l'espera de si milloren les reserves.

L'hotel Bonsol, un dels pocs oberts ara mateix

Darreres Notícies

El sector hoteler de Lloret ja es comença a preparar per tornar a obrir amb moltes ganes, però encara hi ha moltes incerteses sobre la taula. El president del gremi, Enric Dotras, apunta que la il·lusió de començar la temporada hi és, però les reserves –tot i que s’han incrementat una mica els últims dies- encara són molt minses.

Recordem que els hotels poden obrir des del 18 de maig, tot i que aquí a Lloret han obert molt pocs: els hostals Bella Dolores i Vila del Mar i l’hotel Bonsol, a banda d’alguns habitatges d’ús turístic (HUT). La resta, encara esperen a veure com evoluciona la pandèmia.

L’Hostal Vila del Mar, un dels pocs oberts ara mateix a Lloret (NRLL)

El més important és saber quan França obrirà les seves fronteres per permetre la mobilitat dels seus habitants. De moment, està previst per a finals de juliol, però el sector hoteler espera que la data s’avanci. Recordem que el Govern espanyol ja va anunciar que les d’aquí s’obriran a principis de juliol.

Però també hi ha altres factors que preocupen els hotelers, com els acords als espais aeris i per al transport terrestre entre països europeus.

Tot i que l’opció de no obrir en tota la temporada encara és sobre la taula d’alguns establiments, Enric Dotras assegura que la intenció de tothom és, per poc que es pugui, obrir.

El representant dels hotelers recorda que Lloret de Mar ha estat la primera destinació de tot Catalunya i Espanya en formar tot el sector en mesures de seguretat, prevenció i higiene per fer front a aquesta temporada tan atípica.

spot_img

El + Vist