Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
L'alcalde Dulsat, en una fotografia d'arxiu

Jaume Dulsat (Junts) argumenta que el canvi de govern a Lloret ve ‘motivat per la ruptura interna del PSC’

Segons l'alcalde, la modificació no s'ha fet efectiva fins ara per la crisi sanitària del coronavirus.

L'alcalde Dulsat, en una fotografia d'arxiu

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Arran del canvi de govern municipal de l’Ajuntament de Lloret de Mar -el passat dijous l’alcalde va cessar l’únic regidor del PSC, Francisco Pastor, i va incorporar ERC a l’equip de govern, amb Junts i quatre edils no adscrits-, Jaume Dulsat (Junts x Lloret) ha fet públic un comunicat per aclarir els motius d’aquesta modificació en l’equip de govern.

Plenari del mes de febrer (NRLL).

L’alcalde de Lloret destaca que el “canvi ve motivat per la ruptura interna del PSC de Lloret”, la qual va tenir lloc a mitjans de març, en què els quatre regidors van deixar el partit i van passar a ser no adscrits per la manca de confiança amb Pastor. Segons Dulsat, “era absolutament inviable que seguissin tots junts en un mateix govern” però els canvis no es van produir en aquell moment perquè va esclatar la crisi sanitària del coronavirus.

Els regidors no adscrits, quan van anunciar que deixaven el PSC (NRLL).

En el comunicat, l’alcalde assegura que “Lloret necessita una majoria estable al govern per tirar endavant” i afegeix que “tenir un govern de coalició amb sensibilitats diferents denota maduresa política, capacitat d’arribar a acords i és el millor reflex de la societat lloretenca”. Dulsat defensa que, amb l’entrada dels tres regidors d’ERC, l’Ajuntament compta amb “un govern més fort, cohesionat i de més consens”, mentre que critica durament el PSC de Lloret. “Si 17 dels 21 integrants que m’acompanyaven a la llista signèssin un document on em demanen que marxi, ja ho hauria fet. És patètic posar el focus en un altre lloc quan el problema el tens a casa”, li diu a Pastor.

Jaume Dulsat conclou que el govern format per Junts x Lloret, els exregidors socialistes (ara no adscrits) i ERC va funcionar “perfectament” en el mandat anterior (2015-2019) i que “treballarem per mantenir l’entesa i la bona gestió”.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.