Dijous, 4 març 2021
10.4 C
Lloret de Mar
Jordi Sais, en la campanya electoral de CiU a les municipals de Lloret

Jordi Sais (CiU) prendrà possessió del càrrec de regidor en el ple d’aquest dilluns

Serà un dels moments més esperats de la sessió ordinària, amb tretze punts en l'ordre del dia (inici: 18 hores).

Jordi Sais, en la campanya electoral de CiU a les municipals de Lloret

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Jordi Sais prendrà possessió del càrrec de regidor per CiU de Lloret de Mar en el ple d’avui, ocupant la vacant que va deixar Joan Gou a principis del mes d’agost. La presa de posessió del nou regidor de l’equip de govern serà, sens dubte, un dels moments més esperats de la sessió ordinària d’aquest dilluns.

A banda de la incorporació de Jordi Sais, al ple l’oposició hi defensarà fins a cinc mocions. Una de les més destacades la presenta ICV-EUiA. Demanarà que es declari persona no grata l’empresari José Luís Velasco, responsable dels quatre hotels de Lloret que a principis de setembre van haver de tancar acusats de frau fiscal.

ICV-EUiA defensarà dues mocions més, per demanar una moratòria en la concessió de llicències per a nous Habitatges d’Ús Turístic i que se suprimeixin les zones blaves de nova creació situades al carrer Josep Tarradellas, a la pujada de la Carpa, i al barri de Fenals. Recordem que una i altra funcionen només en temporada alta.

Per part de la resta de l’oposició, En Lloret Sí Se Puede presentarà una moció per crear una mesa de contractació permanent a l’Ajuntament i el regidor no adscrit Enric Martínez sol•licitarà que s’enfondri un vaixell a la costa com a nou atractiu turístic, adreçat especialment als submarinistes.

La resta de l’ordre de dia del ple d’avui inclou donar compte de l’estat d’execució del pressupost del 2016, ratificar la creació de l’associació Red Europea de Jardines Históricos, ratificar també la suspensió del termini per presentar propostes de servei de transport urbà i aprovar de forma definitiva el mapa de capacitat acústica així com l’ordenança de sorolls de la vila.

Tot plegat conforma l’ordre del dia de la sessió ordinària d’aquest dilluns, 26 de setembre. Són un total de tretze punts. Començarà a l’hora habitual: a les 18 hores i la podreu seguir en directe a través de Nova Ràdio Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.