26.4 C
Blanes
Jordi Sais pren possessió del càrrec

Jordi Sais és el nou regidor de coordinació de l’obra de govern i de la biblioteca

També és regidor de la urbanització Rocagrossa. Jordi Sais va prendre possessió del càrrec al ple de dilluns com a regidor de CiU, en substitució de Joan Gou.

Jordi Sais pren possessió del càrrec

Darreres Notícies

Jordi Sais és el nou regidor de coordinació de l’obra de govern, de la biblioteca municipal i de la urbanització Rocagrossa. L’edil de CiU –actual PDC- va prendre possessió del càrrec al ple ordinari de dilluns, on va prometre el càrrec davant de l’alcalde.

Ell mateix ha explicat que el principal objectiu de la seva tasca serà controlar que es compleixin les promeses que portaven al programa electoral els tres partits del govern –CiU, PSC i ERC. Per exemple, les millores al mercat municipal i a l’hospital sociosanitari o el pla de millora urbana.

circo de las estrellas

Com a responsable de la biblioteca, es marca l’objectiu, entre altres coses, de potenciar-ne l’ús i fer que els lloretencs se la sentin seva.

Jordi Sais, que ocupa la vacant que va deixar Joan Gou a principis d’agost, no tindrà dedicació com a regidor, sinó que cobrarà indemnitzacions per assistència als plens i a les juntes de govern.

Sais té 43 anys, està casat amb un fill i és advocat de professió.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist