6.9 C
Lloret de Mar
El pilot Jordi Ventura

Jordi Ventura, cinc cops campió de Catalunya, participarà al Rally Lloret de Mar amb un Golf mk2

El pilot celebra que es recuperi el Rally de Lloret de Mar. Nascut a la Bisbal d’Empordà i veí de Calella de Palafrugell, farà equip amb el copilot Oriol Julià.

El pilot Jordi Ventura

Darreres Notícies

El pilot Jordi Ventura, cinc vegades campió de Catalunya, participarà al Rally de Lloret de Mar aquest divendres i dissabte. Nascut a la Bisbal d’Empordà i veí de Calella de Palafrugell, farà equip amb el copilot Oriol Julià.

Ventura, que competirà en velocitat amb un cotxe clàssic, un Golf mk2, es pren la cita amb molta il·lusió.

El Golf mk2 amb què correrà Jordi Ventura (Facebook)

El pilot afegeix que la cita d’aquesta setmana és especial perquè recorda que el primer cop que va ser campió de Catalunya el seu cap d’equip era Guillem Pérez, organitzador del Rally de Lloret de Mar. A més, remarca que al ral·li d’aquesta setmana també correrà el seu fill Marc, campió del Volant Racc júnior 2019, amb un Peugeot 208 i Gerard Alsina de copilot.

El Peugeot 208 amb què correran Marc Ventura i Gerard Alsina

Del ral•li Jordi Ventura remarca que, entre els dos dies, suma gairebé 150 quilòmetres, quan avui en dia la majoria de ral•lis ronden els 60 quilòmetres. La competició començarà divendres amb els trams de Tossa – Sant Grau, Coll de Ravell i Collsaplana; mentre que dissabte es recorreran els trams de Santa Pellaia, Canyet i la Pujada Els Àngels.

Jordi Ventura, a l’esquerre, amb Josep Autet (Facebook)

Jordi Ventura creu que és important que es recuperin ral•lis com el d’aquesta setmana a Lloret de Mar, ja que és una modalitat de competició que cada cop va més a la baixa.

Recordem que la prova ha superat les expectatives i compta amb 90 vehicles inscrits. A més, cal remarcar que s’hi veuran cotxes molt variats, ja que inclou totes les categories possibles: 48 correran en Velocitat, 30 en Regularitat i hi haurà 12 Legends d’exhibició.

spot_img

El + Vist