12.3 C
Lloret de Mar

Josep Castiella reconeix els abusos a 17 menors d’edat

El monitor de Lloret de Mar ha reconegut haver abusat sexualment de disset menors i gravar-se mentre feia una fel·lació a un dels nens. L’acusat, Josep Castiella, s’ha limitat a admetre amb un simple ‘sí‘ cada vegada que el fiscal i les acusacions li preguntaven sobre si havia comès els abusos, segons l’Agència Catalana de […]

Castiella, aquest matí a l'Audiència de Girona
Castiella, aquest matí a l'Audiència de Girona

Darreres Notícies

El monitor de Lloret de Mar ha reconegut haver abusat sexualment de disset menors i gravar-se mentre feia una fel·lació a un dels nens. L’acusat, Josep Castiella, s’ha limitat a admetre amb un simple ‘‘ cada vegada que el fiscal i les acusacions li preguntaven sobre si havia comès els abusos, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

Castiella feia els tocaments als nens, que tenien entre 4 i 9 anys, durant casals d’estiu, un parc infantil que muntava per Nadal a la vila o mentre donava classes particulars. L’acusat s’enfronta a una condemna global de 105 anys de presó i a pagar una indemnització de 108.000 euros. A més dels abusos, la fiscal també l’acusa d’un delicte d’elaboració i d’un altre de tinença de pornografia infantil.

La defensa demana una condemna de 24 anys. El judici ha tingut lloc aquest matí a l’Audiència de Girona.

spot_img

El + Vist