14.7 C
Lloret de Mar

Presó per abusar d’una menor amb discapacitat en un parc aquàtic de Lloret de Mar

El processat, que no té antecedents, no entrarà a presó.

El processat, que no té antecedents, no entrarà a presó.
El processat, que no té antecedents, no entrarà a presó.

Darreres Notícies

L’Audiència de Girona ha condemnat a 2 anys de presó un acusat d’abusar sexualment d’una noia de 16 anys amb una discapacitat del 33% en un parc aquàtic de Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

El processat ha reconegut que la tarda del 24 de juliol del 2019 va coincidir amb la víctima a la zona de jacuzzi d’una de les piscines, la va fer asseure a la falda i li va fer tocaments als genitals. Després, li va apartar el banyador i la va intentar penetrar. En aquest moment, la noia va poder demanar ajuda a un amic que la va socórrer i se la va endur de la zona.

Fiscal i defensa han arribat a un acord per rebaixar-li la pena inicial, que era de 5 anys, apreciant-li atenuants de dilacions indegudes i reparació del dany, perquè ha consignat 1.000 euros d’indemnització.

El tribunal l’ha condemnat de viva veu i li ha imposat una pena de 2 anys de presó i 5 anys de llibertat vigilada. L’acusat no entrarà a presó. La sala ha acordat suspendre l’execució de la pena perquè no té antecedents i es compleixen els requisits legals amb dues condicions: que no torni a delinquir en un termini de 5 anys i que aboni els 2.000 euros d’indemnització que falten, amb pagaments fraccionats.

L’Audiència li ha aplicat el Codi Penal de la data dels abusos, previ a l’entrada en vigor de la llei del ‘només sí és sí’. Com a conseqüència de l’abús, la víctima no va patir lesions físiques però tenia malestar psicològic i simptomatologia posttraumàtica compatible amb els fets. Fiscalia i defensa han renunciat a recórrer la sentència i el tribunal l’ha declarat ferma.

spot_img

El + Vist