25.1 C
Lloret de Mar

La Biblioteca acollirà un taller perquè els infants llegeixin amb la companyia de gossos

L'organitza l'Associació de Teràpia amb Gossos de Girona, que també farà un taller infantil d'ensinistrament. Les inscripcions ja estan obertes.

Els gossos amb el material per als tallers
Els gossos amb el material per als tallers

Darreres Notícies

L’Associació de Teràpia amb Gossos de Girona (ATAGI) organitza dos tallers infantils a Lloret de Mar i les inscripcions ja estan obertes.

Un gos participant en un taller de lectura (ATAGI)

El primer es farà els dies 20 de juny i 23 d’agost i, tal com ha explicat el president de l’entitat, Johnny Delgado, consistirà en què els petits facin lectura amb la companyia i ajuda de gossos. Aquest taller es farà amb grups de 12 participants. Hi haurà dos monitors i dos gossos per a cada sis infants i seran els animals els que escolliran quin llibre ha de llegir cadascú.

La presència de gossos entrenats per a teràpies es considera molt positiva, perquè creen un ambient especial perquè els nens i nenes puguin relaxar-se i gaudir amb l’aprenentatge lector.

L’altre taller, previst per al 22 de juliol, se centrarà en l’ensinistrament dels gossos, ensenyant-los habilitats i trucs.

Un taller infantil d’ATAGI

Els tallers es faran al pati de la sala infantil de la Biblioteca i s’adrecen a infants entre 6 i 12 anys. De fet, per a cada taller es faran dos torns: el primer serà de cinc a sis, per a nens i nenes de 6 a 9 anys; i el segon, de dos quarts de set a dos quarts de vuit, per a nens i nenes de 10 a 12 anys.

Les inscripcions es poden fer al blog de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist