19.8 C
Blanes
Dixit, un dels jocs que s'ensenyaran al taller

La Biblioteca acull el taller ‘Ara va de joc!’ per conèixer diferents jocs de taula

Es farà aquest dissabte, a les 10 i a les 12 hores. Per participar, cal inscripció prèvia al web de la Biblioteca. Les places són limitades.

Dixit, un dels jocs que s'ensenyaran al taller

Darreres Notícies

Conèixer la gran varietat de jocs de taula moderns que existeixen, més enllà del parxís o el monopoli. Aquest és un dels objectius del taller Ara va de joc!, que es farà aquest dissabte a la biblioteca. Es tracta de la segona edició d’aquesta proposta, organitzada per la botiga gironina Jugar per Jugar.

És un projecte que impulsa la Diputació de Girona arreu de les biblioteques de la província, per mostrar que els jocs de taula també es poden incloure dins dels elements culturals de la societat.

circo de las estrellas

Els participants jugaran al llarg del matí. Toni Viader, responsable de Jugar per Jugar a Girona, exposa que alguns dels jocs de taula que es presentaran són el Dixit o el Carcassonne.

Entre els objectius que persegueix l’activitat hi ha els de fomentar les trobades en família i conèixer nous jocs de taula. Segons Viader, n’existeixen més de 90.000 de diferents i cada any se’n creen prop de 2.000.

L’activitat, que és gratuïta, es farà aquest dissabte al pati de la sala infantil de la Biblioteca Municipal i tindrà dues sessions.

El Bibliocarretó juganer va arribar al maig a Lloret (Biblioteca Municipal)

La primera començarà a les deu del matí i la segona, a les 12. Per participar, cal inscripció prèvia al web de la Biblioteca. Les places són limitades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist