26.1 C
Lloret de Mar
Façana de l'Hotel Don Juan a Lloret.

La cadena hotelera Fergus assumeix la gestió del Don Juan

L'establiment lloretenc és un dels que té més habitacions de tot Catalunya: 819.

Façana de l'Hotel Don Juan a Lloret.

Darreres Notícies

La cadena hotelera Fergus assumeix la gestió de l’Hotel Don Juan de Lloret de Mar, fet que li permet entrar a la Costa Brava amb un dels establiments amb més capacitat de Catalunya, amb 819 habitacions.

El complex serà gestionat des d’aquesta temporada com a Hotel Don Juan fins al proper hivern, quan es durà a terme una reforma de les instal·lacions. Això permetrà adaptar-lo als estàndards de la cadena i operarà a partir de l’estiu 2023 amb la marca Fergus, propietat de l’empresari mallorquí Pep Cañellas.

Interior de l'hotel Don Juan de Lloret.
Interior de l’hotel Don Juan de Lloret.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que no és la primera vegada que la cadena gestiona un establiment a la destinació. Assegura que “estem contents que tornin a Lloret, és una marca que treballa bé, per allargar la temporada, i ens veurem amb ells a Fitur”.

El Don Juan, a més de ser un hotel molt gran i amb tot tipus de serveis, és proper a la platja principal i al centre de Lloret. Enguany farà 50 anys de la seva construcció a la destinació.

Aquest no és l’únic canvi que hem conegut aquests dies sobre allotjament lloretenc. Un fons internacional ha comprat l’Hotel Santa Rosa en el marc d’una operació en la qual s’ha fet amb una cartera de cinc establiments en tot l’Estat espanyol.

Hotel Santa Rosa (Booking)
Hotel Santa Rosa (Booking)

L’hotel Santa Rosa va ser fundat l’any 1962 per la família Macià, que l’ha regentat fins a l’actualitat. És un establiment de quatre estrelles, que compta amb 129 habitacions. Situat a uns 150 metres de la platja i molt a prop de la zona de vianants i comercial de la destinació, el Santa Rosa va ser reformat l’any 2018.

spot_img

El + Vist