8.1 C
Lloret de Mar

UGT afirma que tots els empleats del Don Juan han cobrat la nòmina

Ha enviat un comunicat, arran de la denúncia de CCOO sobre l'impagament d'octubre i la manca d'explicacions per part de l'empresa.

Interior de l'hotel Don Juan de Lloret.
Interior de l'hotel Don Juan de Lloret.

Darreres Notícies

El sindicat UGT assegura que, a data d’avui divendres, tots els treballadors de l’hotel Don Juan de Lloret de Mar han cobrat les nòmines pendents.

servicios profesionales jimenez

L’esmentat sindicat ha fet arribar un comunicat, arran de la denúncia feta per CCOO sobre l’impagament dels salaris del mes d’octubre, de les parts proporcionals de les pagues ‘extra’ i vacances, i queixant-se de la falta de resposta i explicacions per part de la direcció de l’empresa.

Façana de l'Hotel Don Juan a Lloret.
Façana de l’Hotel Don Juan a Lloret.

Segons la UGT, l’empresa va informar el passat dimarts als delegats dels dos sindicats (UGT i CCOO) i membres del comitè d’empresa que la 30a de treballadors a qui faltava cobrar la nòmina els hi seria ingressada al llarg de la setmana. El sindicat afegeix que a data d’avui divendres tots els empleats han cobrat.

Cal afegir que CCOO ha reconegut que alguns treballadors ja estaven rebent les nòmines i que donava de marge fins a aquest divendres.

spot_img

El + Vist