13.8 C
Lloret de Mar

La cadira amfíbia s’ha utilitzat un 46% més de vegades que l’any passat

S’han incrementat un 46% els banys amb la cadira amfíbia a les platges de Lloret i Fenals, respecte a l’any anterior. Són dades recollides del 15 de juny al 15 d’agost per Proactiva, l’empresa que coordina el servei de salvament i socorrisme al litoral lloretenc. Amb xifres absolutes, durant aquests dos mesos s’han fet un […]

Socorristes utilitzant la cadira amfíbia
Socorristes utilitzant la cadira amfíbia

Darreres Notícies

S’han incrementat un 46% els banys amb la cadira amfíbia a les platges de Lloret i Fenals, respecte a l’any anterior. Són dades recollides del 15 de juny al 15 d’agost per Proactiva, l’empresa que coordina el servei de salvament i socorrisme al litoral lloretenc. Amb xifres absolutes, durant aquests dos mesos s’han fet un total de 257 assistències.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Platges, Ignasi Riera, creu que aquest increment és molt positiu i afegeix que, a la pràctica, s’han adonat que el perfil dels usuaris és més variat del que preveien.

A banda de la possibilitat de banyar-se amb l’ajuda de la cadira amfíbia, les zones adaptades per persones amb mobilitat reduïda de Lloret i Fenals disposen d’altres serveis com, per exemple, una zona d’ombra per a l’estada dels usuaris, rampes d’accés a la platja, passarel·les de fusta i de plàstic per accedir a les dutxes i a l’aigua, un vestuari adaptat, dutxes adaptades i una línia de vida per facilitar el bany.

A més, ja ho vam comentar a l’inici de la temporada, aquest estiu les dues zones adaptades s’han dotat de nous materials, com són una grua per fer el traspàs d’usuaris de la cadira de rodes a la cadira amfíbia, una llitera per als vestidors, una cadira amfíbia extra per poder oferir més banys i un joc de crosses adaptades de diverses mides.

spot_img

El + Vist