7.3 C
Lloret de Mar

La cavalcada de Reis provocarà algunes restriccions de trànsit

Les principals prohibicions d'estacionament i talls de trànsit es produiran al passeig marítim i la riera.

La cavalcada de Reis (Lloret Turisme)
La cavalcada de Reis (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

La cavalcada de Reis d’aquest dijous provocarà certes restriccions de trànsit, que es concentraran entre el passeig marítim, la riera i els voltants del pavelló municipal d’esports.

servicios profesionales jimenez

Pel que fa a l’estacionament, la Policia Local ha informat que no es podrà aparcar ni al passeig ni a l’avinguda Just Marlés entre les vuit del matí i dos quarts de deu de la nit. Al carrer Mestres la prohibició s’allargarà fins a les deu.

Pel que fa als talls de trànsit, els detallem a continuació: pel passeig marítim no s’hi podrà circular des d’un quart de quatre de la tarda fins a les deu de la nit. La restricció a l’avinguda Just Marlés començarà a tres quarts de cinc i s’allargarà fins a les onze. A l’avinguda Vila de Blanes, es farà un tall puntual entre el carrer Sant Pere i l’avinguda Just Marlés, en el moment en què passi la cavalcada, que serà entre les 19.40 i les 20 hores. Finalment, al carrer Mestres no s’hi podrà passar amb vehicle entre les set de la tarda i les deu de la nit.

El cap de la Policia Local, César Martínez, ha avisat que cal consultar les modificacions en la línia de bus urbà que passa per aquesta zona, i també cal tenir en compte que mentre duri la cavalcada la parada de taxis de l’avinguda Just Marlés es traslladarà a la terminal d’autobusos.

César Martínez també envia un missatge d’alerta a les famílies perquè tinguin cura dels més petits durant la cavalcada.

“Cal vigilar els infants en tot moment, mantenir la distància de seguretat amb les carrosses i no baixar a la via a collir els caramels ni per creuar els carrers”

César Martínez

La previsió és que Ses Majestats arribin a Lloret al voltant de les cinc de la tarda amb helicòpter. L’aterratge el faran a la platja, a prop del Museu del Mar, des d’on aniran fins a l’Ajuntament per saludar tothom i rebre el pa i la sal per part de les autoritats.

Tot seguit, començarà la cavalcada, que acabarà al Pavelló Municipal d’Esports, on els Reis rebran tota la canalla que vulgui entregar-los la carta en mà.

spot_img

El + Vist