Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Parada de la Comunitat Sikh situada al carrer Vall de Venècia, número 47

La comunitat Sikh i l’Associació Cultural de l’Índia, solidàries amb els afectats per coronavirus

La Comunitat Sikh ofereix aliments gratuïts mentre que l'Associació Cultural de l'Índia ha fet una donació a Càritas.

Parada de la Comunitat Sikh situada al carrer Vall de Venècia, número 47

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La comunitat Sikh de Lloret de Mar ofereix aliments de manera gratuïta per a tots aquells que ho necessitin, arran de la crisi provocada pel coronavirus. Han posat una parada en el supermercat que tenen, des de fa vuit anys, al carrer Vall de Venècia, número 47, on es pot llegir “si ho necessites, agafa-ho”.

El passat 13 d’abril era el dia en què havien de celebrar el Vaisakhi, que commemora la religió sikh, en què un dels missatges és, precisament, el de repartir menjar. Com que no han pogut celebrar l’esdeveniment a conseqüència de la pandèmia, han decidit dur a terme aquesta iniciativa solidària i ajudar als més vulnerables. El fill de Sukhwinder Singh ha parlat en representació de la comunitat Sikh i ha explicat que “la nostra religió ens diu tres coses: despertar i resar, repartir menjar i treballar”.

El sikhisme és una religió nascuda entre l’Índia i el Pakistan, amb uns 25 milions de fidels arreu del món. A Catalunya n’hi ha uns 12.000, mentre que a Lloret conviuen al voltant de 500 persones. Des de fa uns anys, celebren l’anomenada Vaisakhi a la vila, amb una mena de processó en què porten el seu llibre sagrat i que acaba amb un dinar popular per a tothom. Aquest any, com hem dit, no s’ha pogut celebrar a causa de l’estat d’alarma.

Donació de l’Associació Cultural de l’Índia.

Qui també ha fet una aportació solidària aquests dies és l’Associació Cultural de l’Índia. Han donat a Càritas diferents productes, com làctics i verdures, per col·laborar i ajudar a totes les famílies que ho necessitin. Deepansh Dhawan, en representació de l’associació, assenyala que “ho hem fet per ajudar a la gent que ho necessita i animem a tothom a fer les seves aportacions”.

El telèfon d’atenció de Càritas a Lloret de Mar és el 972 37 32 78. A més, també tenen a disposició de qui ho necessiti un correu electrònic: lloret@caritasgirona.cat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".