Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Cercavila del 2016

Gran festa de la comunitat sikh de Lloret per celebrar el naixement de la seva religió

Aquest diumenge, s'organitza una cercavila per transmetre als veïns els trets característics del sikhisme, un estil de vida que es fonamenta en l’acte de compartir.

Cercavila del 2016

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La comunitat sikh de Lloret de Mar celebrarà aquest diumenge el naixement de la seva religió. Ho farà amb una cercavila que servirà per transmetre als veïns els trets característics del sikhisme, un estil de vida que es fonamenta en l’acte de compartir.

En l’edició de l’any passat hi van participar uns 1.700 sikhs de Lloret i altres municipis. La majoria fan la desfilada descalços, en senyal de respecte. Durant la cercavila, a més, es passeja el llibre sagrat, el Siri Guru Granth Sahib, la seva màxima autoritat.

Segons el portaveu de la comunitat sikh a Catalunya, Gangandeep Sing, “el sikhisme és molt més que una religió, és un estil de vida que es basa en el fet de compartir”.

La sortida es farà a les 11 del matí des del centre de culte de l’Avinguda de Vidreres. El recorregut passarà pel Carrer Carles Rahola i Llorens, l’Avinguda del Rieral, el Carrer Senyora de Rossell i acabarà en el mateix punt de sortida.

La jornada acabarà amb un àpat a la Gurdwara, que es va inaugurar a principis del 2015, a la vila.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".