20.6 C
Lloret de Mar
Cartell de l'arribada de la Flama

La Flama del Canigó arriba aquesta tarda a Lloret, en un acte simbòlic

L'organitza Òmnium Cultural, a partir de les 18:30 hores.

Cartell de l'arribada de la Flama

Darreres Notícies

La Flama del Canigó arriba aquesta tarda a Lloret de Mar, des de Vidreres, adaptada al context actual provocat per la pandèmia del coronavirus i garantint totes les mesures de seguretat. Amb el lema “Enguany encenc la flama per tu”, aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu es converteix enguany en un homenatge a tota la societat mobilitzada per superar la crisi de la Covid-19.

L’arribada de la flama l’organitza Òmnium Cultural. La recepció per part de les autoritats i la lectura del manifest, a càrrec dels sanitaris, són actes tancats al públic per motius de prevenció, que retransmetrem en directe pel Facebbok Live de l’emissora. Gràcia Ferrer, d’Òmnium, subratlla que serà un acte “simbòlic”.

La lectura anirà a càrrec d’Edgar Felip, lloretenc i auxiliar d’infermeria de l’hospital comarcal de la Selva, a Blanes.

L’acte comença a les 18:30h. Des d’Òmnium es demana a la ciutadania que encengui una espelma a les 22 hores a casa seva en homenatge a aquest col·lectiu i a tots els implicats en la crisi per la pandèmia, així com en record dels polítics que són a la presó i els que estan exiliats.

spot_img

El + Vist