21.6 C
Lloret de Mar

La Flama del Canigó arribarà dels Pirineus a Lloret de Mar de la mà de la Penya Ciclista

Aquest diumenge, els ciclistes recolliran la flama a Vallter i la portaran fins a la vila, recorrent més de 160 quilòmetres en unes nou hores.

Recollint la Flama el 2018
Recollint la Flama el 2018

Darreres Notícies

Aquest diumenge tornarà a arribar a Lloret de Mar la Flama del Canigó de la mà de la Penya Ciclista. Recordem que, segons aquesta tradició catalana, la matinada del 22 al 23 de juny es renova la Flama del Canigó, als Pirineus, i es distribueix arreu dels Països Catalans. La celebració es vincula al solstici d’estiu.

Els ciclistes amb la Flama el 2018 (Penya Ciclista)

Els ciclistes lloretencs recolliran la flama a les pistes d’esquí de Vallter 2000 i la portaran fins a la vila, recorrent més de 160 quilòmetres en unes nou hores, tal com ha detallat el vicepresident de l’entitat, Jaume Martell, que assegura que, tot i que són molts quilòmetres, es tracta d’un camí fàcil.

Sortiran nou ciclistes i al llarg del recorregut se n’aniran sumant més. I el gruix s’hi afegirà aquí a Lloret mateix. La convocatòria és a dos quarts de nou del vespre d’aquest diumenge a la Font de la Kaikuta, al Rieral. Des d’allà, aniran plegats fins a la plaça de la Vila, on es llegirà el manifest i, per acabar, es farà una foguera a la platja.

La celebració, que té el suport de l’Ajuntament, comptarà amb coca i cava per a tothom.

spot_img

El + Vist