14.5 C
Lloret de Mar
Membres de la Fundació repartint pans al CDA

La Fundació Climent Guitart col·labora amb diferents iniciatives solidàries per fer front a la crisi sanitària

D'altra banda, la cadena Guitart Hotels ha presentat un ERTO, però està afrontant la crisi al costat dels seus 200 treballadors.

Membres de la Fundació repartint pans al CDA

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart també està aportant el seu granet de sorra per fer front a la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

La presidenta de la Fundació, Cristina Cabañas, ha explicat que han repartit més de 20.000 guants, peücs, bates i gorros a l’asil Nucolau Font – Hospital sociosanitari de Lloret gràcies a una aportació de l’empresa Drakdinamic, han donat 200 marcaretes a Aspronis gràcies a l’empresa Molí Home Market i cada setmanes entreguen més de 130 pans a les famílies usuàries del Centre de Distribució d’Aliments (CDA) gràcies a l’aportació de Patrick’s Bakery. A més, estan col·laborant estretament amb Aspronis, entregant material de l’hotel que els fa falta per crear una nova estructura. 

Els membres de la Fundació amb material per entregar (Fundació Climent Guitart)

De cara a les properes setmanes, estan preparant una acció amb la patrona de la Fundació, Pilarín Bayés, i una altra amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

Cristina Cabañas recorda que els dos pilars de la Fundació són fomentar la formació en turisme i la solidaritat. Per això no es podien quedar de braços plegats davant de la crisi sanitària que estem vivint. La presidenta ha matisat que la Fundació ajuda les iniciatives solidàries particulars a poder fer arribar la seva ajuda a les persones que més ho necessiten. Si algú vol col•laborar amb alguna acció, pot contactar amb l’entitat al telèfon 972 34 70 00.

D’altra banda, com a presidenta de la cadena Guitart Hotels, Cristina Cabañas ha reconegut que la situació és molt complicada, perquè és la primera vegada que han hagut de tancar tots els establiments de la cadena, que aquest any celebra el 65è aniversari. Guitart Hotels ha hagut de presentar un ERTO, però Cristina Cabañas ha insistit en què estan afrontant la crisi al costat dels 200 treballadors de l’empresa. En aquests moments, la cadena tenia oberts tres hotels: el Guitart Central Park de Lloret, un a Barcelona i un a La Molina.

spot_img

El + Vist