10.3 C
Lloret de Mar

L’Hospital Comarcal torna a permetre visites a la tarda per als pacients no Covid

Fins ara, només es podien fer al migdia, de dotze a dues, i des d’avui també es poden fer de sis a vuit. Això sí, es manté l’entrada d’un acompanyant per pacient.

Hospital Comarcal de la Selva (El Periódico)
Hospital Comarcal de la Selva (El Periódico)

Darreres Notícies

La pandèmia sembla que va estabilitzant-se i, conseqüentment, les mesures es relaxen. Per això, a partir d’avui mateix, s’amplia l’horari de les visites a pacients no Covid ingressats als hospitals de Blanes i Calella.

servicios profesionales jimenez

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que es tornaran a permetre visites a les tardes. Fins ara, només es podien fer al migdia, de dotze a dues, i des d’avui també es poden fer de sis a vuit. Això sí, es manté l’entrada d’un acompanyant per pacient i es recomana que sigui sempre la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (que es recomana que sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de manera freqüent durant l’estada.

Cal tenir en compte que, per ara, segueixen suspeses les visites als pacients no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’urgències. Tot i així, es mantenen les excepcions sempre sota criteri dels professionals assistencials.

spot_img

El + Vist