23.6 C
Lloret de Mar
Hospital Comarcal de la Selva (El Periódico)

L’Hospital Comarcal torna a permetre visites a la tarda per als pacients no Covid

Fins ara, només es podien fer al migdia, de dotze a dues, i des d’avui també es poden fer de sis a vuit. Això sí, es manté l’entrada d’un acompanyant per pacient.

Hospital Comarcal de la Selva (El Periódico)

Darreres Notícies

La pandèmia sembla que va estabilitzant-se i, conseqüentment, les mesures es relaxen. Per això, a partir d’avui mateix, s’amplia l’horari de les visites a pacients no Covid ingressats als hospitals de Blanes i Calella.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que es tornaran a permetre visites a les tardes. Fins ara, només es podien fer al migdia, de dotze a dues, i des d’avui també es poden fer de sis a vuit. Això sí, es manté l’entrada d’un acompanyant per pacient i es recomana que sigui sempre la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (que es recomana que sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de manera freqüent durant l’estada.

Cal tenir en compte que, per ara, segueixen suspeses les visites als pacients no Covid-19 que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’urgències. Tot i així, es mantenen les excepcions sempre sota criteri dels professionals assistencials.

spot_img

El + Vist