19.7 C
Lloret de Mar
La plantacio de marihuana (Policia Nacional)

La Policia Nacional desmantella un cultiu de més de 1.800 plantes de marihuana a Lloret

L’operatiu es va dur a terme a principis d’aquest mes de juny i ha acabat amb la detenció del seu responsable, un ciutadà albanès de 30 anys.

La plantacio de marihuana (Policia Nacional)

Darreres Notícies

La Policia Nacional ha desmantellat un cultiu de marihuana amb més de 1.800 plantes en l’interior d’una casa de Lloret de Mar. L’operatiu es va dur a terme a principis d’aquest mes de juny i ha acabat amb la detenció del seu responsable, un ciutadà albanès de 30 anys, a qui s’acusa d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement que a l’interior d’un habitatge de Lloret s’hi estaria cultivant marihuana. Van dur a terme vigilàncies, per veure qui entrava i sortia de la casa, i van comprovar com es xuclava la llum directament del carrer.

Després d’identificar el responsable, la policia va demanar autorització judicial per accedir a l’interior de l’habitatge i van comprovar que hi havia fins a 1.810 plantes de marihuana, repartides en diferents estances, que juntes sumaven un pes total de 124 quilos. Durant l’escorcoll, també s’hi van trobar els aparells necessaris per afavorir el creixement de la droga, com aires condicionats, ventiladors i focus, entre d’altres.

spot_img

El + Vist