24.7 C
Lloret de Mar
Revista Arte&Más

La revista Arte&Más vol donar cobertura a totes les disciplines artístiques

El primer número ja és al carrer i la intenció és publicar-la al voltant del dia 20 de cada més. Es pot adquirir a través d'Amazon.

Revista Arte&Más

Darreres Notícies

La revista Arte&Más ja és una realitat. Impulsada per l’escriptora lloretenca Victoria Cuesta i la seva correctora, Isabel No, és una publicació digital que es pot adquirir a través d’Amazon.

Victoria Cuesta explica que la revista ofereix un ampli ventall de propostes culturals, en diferents formats, com ara entrevistes, articles o recomanacions. A més, també hi ha espai per a l’agenda cultural. Les col·laboracions arriben de diferents punts, tant de Catalunya i de l’Estat com dels països llatinoamericans.

“Trobareu una riquesa cultural molt variada,en què es reflecteixen totes les manifestacions de l’art, no només literatura, sinó també pintors, escultors, música, cinema…”

Victoria Cuesta

La intenció és que tingui una periodicitat mensual i surti al voltant del dia 20 de cada mes. La de l’abril estarà vinculada a Sant Jordi. A més, també comptarà amb imatges del pintor barceloní Àlex Ragull, que estiueja a Lloret.

“Evidentment, a la que sortirà aquest mes, la temàtica serà el dia del llibre, Sant Jordi tindrà la seva visibilitat”

Victoria Cuesta

La revista Arte&Más és revista cultural dirigida al públic en general, que pretén oferir un espai per donar a conèixer els artistes de les diferents disciplines que conformen les Belles Arts. La col·laboració està oberta a tothom.

spot_img

El + Vist