29.1 C
Lloret de Mar
David Gou, al seu restaurant Studio 66

David Gou, escollit com un dels 50 xefs més destacats de Catalunya en el panorama actual

La revista 'Cuina' publica una llista dels 20 xefs que continuen la revolució i, tot seguit, presenta 36 noms de cuiners -entre els quals, el lloretenc- encarregats que la flama de la gastronomia no s'apagui.

David Gou, al seu restaurant Studio 66

Darreres Notícies

La reconeguda revista especialitzada Cuina ha posicionat el lloretenc David Gou, d’Studio 66, com un dels 50 xefs més destacats de Catalunya en el panorama actual.

Coincidint amb el seu 20è aniversari, la publicació inclou un reportatge titulat Els 20 xefs que continuen la revolució” i, tot seguit, fa una llista de 36 més, entre els quals hi ha el cuiner lloretenc, que són presentats com els encarregats que la flama de la gastronomia no s’apagui.

Un reconeixement que el xef de Lloret de Mar rep amb molta satisfacció com un reconeixement a la feina ben feta.

“Tot el que sigui un reconeixement és una manera d’estar satisfet de la feina i les hores que hi dediques”

David Gou

Literalment, la revista afirma: “Entaular-se a l’espectacular Studio 66 ens recorda a la cuina més juganera del Tickets, on aquest xef lloretenc va treballar una llarga temporada”. David Gou reconeix que durant aquella època va aprendre molt i aquell estil de cuina s’adiu molt amb la seva aposta creativa i canalla.

“Des del principi he dit que la meva cuina és bastant canalla, m’agrada buscar els extrems i ser molt creatiu i canalla”

David Gou

Després de formar-se durant un any al Tickets i tres anys a la Bodega 1900, tots dos restaurants del xef Albert Adrià, el primer gran objectiu de David Gou era poder obrir el seu propi local a Lloret de Mar amb una línia de qualitat. Una fita assolida, tot i que de reptes no n’hi falten. El següent: convertir-se en el millor restaurant de la Costa Brava.

“Hem d’intentar ser el millor restaurant de la Costa Brava i intentar arribar als 25 primers de Catalunya”

I a l’horitzó: l’Estrella Michelin.

“Aconseguir una Estrella Michelin seria com guanyar una Champions en futbol; per part nostra farem tot el possible per aconseguir-ho”

David Gou

Sutido 66 fa tres anys que va obrir les portes a l’avinguda Doctor Fleming de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist