11.9 C
Lloret de Mar

La segona edició del TTM tornarà a analitzar com fomentar el talent en el sector turístic

El TTM es durà a terme demà al matí, a Girona, amb diferents taules rodones on participaran experts de diferents àmbits.

Cristina Cabañas, al TTM del 2022 (Fundació Climent Guitart)
Cristina Cabañas, al TTM del 2022 (Fundació Climent Guitart)

Darreres Notícies

Aquest dijous arriba la segona edició del TTM, el Tourist Talent Management. Una trobada que organitzen conjuntament la Fundació Climent Guitart, la Fundació CETT de Barcelona, la Fundació Jordi Comas de Platja d’Aro i l’Agència EFE.

servicios profesionales jimenez

El TTM complementa el BTM, que és el Business Tourism Market, i posa sobre la taula la necessitat de fomentar el talent en tots els àmbits del sector de l’hostaleria, tal com assenyala la presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas.

“Es tractaran moltes temàtiques, relacionades sempre amb el talent, per exemple, com podem millorar la formació per poder atraure talent”

Cristina Cabañas

La primera edició, que es va fer a Barcelona el 2022, va tenir molt bona resposta i, segons Cristina Cabañas, va permetre extreure conclusions molt interessants.

“Es va veure com podíem buscar solucions per fer més sexi aquest sector perquè la gent tingui ganes d’anar-hi a treballar”

Cristina Cabañas

Aquest dijous, la segona edició del TTM tindrà lloc a Girona, a l’Espai Fundació “la Caixa”, a partir de les nou del matí.

spot_img

El + Vist