15.2 C
Lloret de Mar

La tasca decisiva del copilot en un ral·li com el de Lloret de Mar

El lloretenc Igor Díez, tot un veterà, farà de parella esportiva d'Albert Llagostera, a bord d'un Citroën Saxo.

El copilot lloretenc Igor Díez.
El copilot lloretenc Igor Díez.

Darreres Notícies

El lloretenc Ígor Díez espera amb “molta il·lusió” que arribi el pròxim divendres per participar en el desè Rally de Lloret. Ho farà en les tasques de copilot, fent parella esportiva amb el barceloní Albert Llagostera, a bord d’un Citroën Saxo. Per a Ígor Díez, córrer a casa sempre és molt especial i és també un “al·licient”.

servicios profesionales jimenez

Explica que l’objectiu que s’han marcat és poder acabar el Rally, ja que competiran amb un cotxe que no han provat abans.

copilot Igor Diez 2

Aquest dissabte, han pogut fer el reconeixement dels trams. Pel lloretenc, es tracta d’un rally “espectacular”, tant a dins com a fora del cotxe. Assenyala que serà dur i que es pot complicar encara més a causa de les condicions meteorològiques.

El lloretenc ha fet ja una quinzena de rallys com a copilot. La seva tasca és molt important, exigent i pot arribar a ser decisiva. És qui indica al pilot com i per on ha de passar per completar el recorregut. En aquest sentit, Ígor Díez explica que cal tenir confiança mútua amb el company d’equip. En concret, afirma que “sóc els ulls del pilot, jo haig de tenir confiança en la seva conducció i ell en les meves notes”.

El desè Rally de Lloret arriba aquest divendres. Ho fa amb novetats destacades, com l’ampliació dels quilòmetres cronometrats, que serà de 177, repartits en 12 trams que també han patit algunes modificacions.

spot_img

El + Vist