26.9 C
Lloret de Mar
Medusa

La Virgueria porta a Lloret ‘Medusa’, una reflexió sobre les atrocitats de la Humanitat al segle XX

L'obra, adaptació de la novel·la homònima, es farà aquest dissabte a les 21 hores al Teatre de Lloret. El preu és de 14 euros i es recomana a partir dels 16 anys.

Medusa

Darreres Notícies

Medusa. Així es titula l’espectacle que es podrà veure al Teatre de Lloret aquest dissabte al vespre. Es tracta d’una adaptació de la novel·la homònima de Ricardo Menéndez Salmón, feta per Pablo Ley i la companyia La Virgueria.

La direcció va a càrrec d’Isis Martín i Aleix Fauró; aquest últim explica que es tracta d’una versió molt visual.

El protagonista és el cineasta, fotògraf i pintor Karl Gustav Friedrich. La funció fa un recorregut pels horrors que ha provocat la Humanitat al llarg de les últimes dècades, des dels camps d’extermini nazi fins a Hiroshima, passant per les dictadures dels anys 50 a l’Amèrica del Sud. El director assegura que l’obra fa reflexionar molt els espectadors, en un moment en què l’extrema dreta està en auge a l’Estat espanyol.

Els intèrprets de Medusa són la mateixa Isis Martín, Pepo Blasco, Patrícia Bargalló i Sergi Torrecilla. L’obra arriba aquest dissabte a les nou de la nit al teatre municipal. El preu de les entrades és de 14 euros i la sessió es recomana a partir dels 16 anys.

spot_img

El + Vist