20.1 C
Lloret de Mar
La XEF de Lloret en un dels seus viatges

La XEF de Lloret reuneix un miler de persones i 32 equips al torneig de cloenda 2019

Aquest cap de setmana també es disputa el segon cap de setmana del torneig de Pitch & Putt i de la Fundació del Bàsquet Català.

La XEF de Lloret en un dels seus viatges

Darreres Notícies

La XEF de Lloret organitza el tradicional torneig de cloenda aquest cap de setmana, amb 32 equips provinents d’arreu de l’Estat espanyol i també de França i Israel.

La competició porta a la vila, entre jugadors, tècnics i acompanyants, un miler de persones. El director de la XEF Lloret, Quique Gonzalo, està content de l’elevada participació, però reconeix que ha estat complicat allotjar tothom.

Les categories que participen al torneig són benjamí, aleví, infantil i cadet. Tots competiran per guanyar, tot i que Quique Gonzalo insisteix en què el més important és passar-ho bé i fer amistats amb altres clubs. Unes amistats que els permeten viatjar.

La competició es disputarà en els tres camps de futbol: el municipal, el del Molí i el de les pistes d’atletisme.

Torneig de Pitch & Putt al Papalús

Aquest cap de setmana es coneixerà el campió absolut de Catalunya de Pitch and Putt. La vila acollirà el segon cap de setmana de competició, amb els 108 jugadors que van passar el tall de la fase prèvia, disputada la setmana passada, també a Lloret.

Cada participant haurà de fer quatre voltes, dues dissabte i dues més diumenge. El millor serà el campió del torneig, que organitza la Federació Catalana de Pitch and Putt. L’esdeveniment es durà a terme al camp situat al Papalús, que té 18 forats i una extensió equivalent a sis camps de futbol.

Feia 18 anys que no es disputava a Lloret un campionat de Pitch and Putt d’aquest nivell. Recordem que el cap de setmana passat es va disputar la fase prèvia, que va comptar amb 300 jugadors d’arreu de Catalunya.

Segon cap de setmana del Torneig de Cloenda de bàsquet

Més de 700 jugadors infantils i cadets disputaran aquest cap de setmana el Torneig de Cloenda de la Fundació Bàsquet Català. Es tracta de la segona jornada, per a edats entre 12 i 15 anys.

La competició ocuparà els tres pavellons -el municipial, el del Molí i el de l’escola Pompeu Fabra- amb la participació de 72 equips. És un torneig que té per objectiu posar el punt final a la temporada, per reconèixer el treball dels jugadors al llarg del curs i fomentar la convivència entre ells, amb diferents activitats lúdiques.

Dissabte, durant tot el dia, es jugaran els partits de la ronda prèvia, mentre que les fases finals se celebraran diumenge al matí.

spot_img

El + Vist