9.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament contractarà de forma temporal 24 persones aturades durant el 2017

La iniciativa s’adreça a residents lloretencs, que han d’estar inscrits prèviament a l’oficina de Treball situada a Blanes.

Oficina de Treball de Blanes
Oficina de Treball de Blanes

Darreres Notícies

L’Ajuntament contractarà un total de 24 persones aturades al 2017, durant un període de 6 o 12 mesos. Serà, com en altres ocasions, a través d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb la finalitat d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones que no tenen feina.

servicios profesionales jimenez

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, subratlla que els contractats tindran feina durant uns mesos i que, a més, rebran formació per tal de “trobar feina de forma temporal i així no es desarrelin del teixit productiu”.

La iniciativa s’adreça a residents lloretencs, que han d’estar inscrits prèviament a l’oficina de Treball de Blanes. La contractació s’adreça a dos perfils molt concrets: a persones majoritàriament majors de 45 anys que ja no rebin cap tipus de prestació o bé que siguin beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (PRMI).

Orobitg recorda que el llistat de candidats no el fa l’Ajuntament, sinó que “és una base de dades del SOC, que en fa una selecció i ens fan arribar els currículums de les persones que acompleixen la convocatòria”.

Aquestes 24 persones faran feines relacionades amb l’atenció al públic, com auxiliars administratius, a la brigada o bé en l’àmbit de la jardineria. Ara s’estan fent les entrevistes de treball per tal que el contracte sigui efectiu el més aviat possible.

Els candidats, a més de reunir els requisits del programa Treball i Formació, han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació a l’oficina del SOC, ubicada a Blanes.

spot_img

El + Vist