29.6 C
Lloret de Mar
Julio Gutiérrez, de Ciutadans

L’Ajuntament crearà una taula de treball per buscar alternatives laborals al turisme a proposta de Cs

Unanimitat al ple en l'aprovació de la moció de Cs, que vol trobar noves oportunitats de feina per a la ciutadania lloretenca.

Julio Gutiérrez, de Ciutadans

Darreres Notícies

L’Ajuntament crearà una taula de treball per buscar alternatives laborals al sector turístic. Així ho ha aprovat el ple per unanimitat, arran d’una moció de Ciutadans.

Tots les grups municipals han considerat que la crisi del coronavirus i el context d’incertesa conseqüent han fet més evident que mai la necessitat de trobar alternatives de feina que puguin complementar o conviure amb el turisme a la destinació.

La moció de Cs posa en relleu que el turisme ha demostrat que genera poca riquesa social, que és volàtil, dependent de tendències i, fins i tot, de la meteorologia. A més, la majoria dels treballadors de l’hostaleria, atesa la seva temporalitat, han de desplaçar-se a altres llocs a final de temporada per treballar, o bé subsistir si es queden a Lloret. Per això, la formació considera que cal industrialitzar per fabricar i generar valor afegit i estabilitat laboral.

La moció ha rebut el suport de tots els clubs, però ha deixat la porta oberta a establir els criteris que hauran de regir la futura taula de treball.

spot_img

El + Vist