9.1 C
Lloret de Mar
Una terrassa oberta en fase 1

L’Ajuntament restringeix l’horari de les terrasses fins a les 23 hores mentre duri la fase 1

El Consistori creu que és lògic tancar les terrasses a l'hora en què acaba la franja horària que permet sortir a passejar o fer esport.

Una terrassa oberta en fase 1

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha restringit l’horari de les terrasses de bars i restaurants fins a les onze de la nit mentre duri la fase 1, en què es mantenen les franges horàries per sortir a passejar o fer esport.

La mesura s’ha aplicat a través d’un decret d’alcaldia aprovat aquest dimarts arran de les recomanacions de la Policia Local, tal com ha explicat l’alcalde, Jaume Dulsat. La mesura estarà en vigor mentre ens trobem a la fase 1 i després serà revisada.

Pel que fa a les terrasses, recordem que la setmana passada l’Ajuntament va autoritzar, mentre es mantinguin les restriccions d’ocupació en bars, restaurants i cafeteries i de forma excepcional, l’ampliació de l’espai que ocupen, ja que la normativa obliga que obrin amb el 50% de l’aforament. La comissió de vialitat ja ha començat a analitzar les demandes i a atorgar els primers permisos. L’alcalde assegura que es reuniran tantes vegades com faci falta per donar resposta a tots els restauradors que facin la sol·licitud.

Una terrassa oberta aquests dies (NRLL)

A dia d’avui ja s’han entrat més d’una seixantena d’instàncies i la demanda d’informació és molt alta, per la qual cosa s’espera un increment notable de les sol·licituds durant els propers dies.

L’alcalde també ha celebrat que a Lloret s’hagi fet una bona entrada a la fase 1, en què es pot anar a les terrasses de bars, restaurants i cafeteries, però complint totes les mesures de seguretat i higiene. A més, també es permet anar als comerços sense necessitat de demanar cita prèvia.

spot_img

El + Vist