24.8 C
Lloret de Mar
Cursa de Nadal del 2018

L’Ajuntament es desplaça avui a l’Hospital Sant Joan de Déu per lliurar els 4.515 euros de la Cursa de Nadal

La del 2018 ha estat la primera vegada en què la Cursa de Nadal ha estat solidària i els diners es destinen a la lluita contra el càncer infantil.

Cursa de Nadal del 2018

Darreres Notícies

Avui representants de l’Ajuntament de Lloret, acompanyats de la fundació Climent Guitart, aniran a l’hospital de Sant Joan de Déu per donar un xec de 4.515 euros.

Són els diners que es van recollir amb la cursa solidària de Nadal, destinats al programa #pelsvalents, que lluita contra el càncer infantil. La del 2018 ha estat la primera vegada en què la Cursa de Nadal ha estat solidària. Els diners s’han recollit per al centre oncològic infantil que s’està construint a l’hospital de Sant Joan de Déu. Una causa en la que s’ha implicat des de bon principi la policia local, tal com recordava el seu cap, Joaquim Martín.

La Cursa de Nadal -que va reunir 840 participants– ha comptat amb un seguit de col·laboradors. Entre ells, la fundació Climent Guitart.

Avui l’Ajuntament i la fundació Guitart finalitzaran aquesta acció solidària, en portar el xec de 4.515 euros fins a l’hospital de Sant Joan de Déu, tot un referent en la sanitat infantil no només a Catalunya sinó arreu de l’Estat espanyol.

spot_img

El + Vist