23.6 C
Lloret de Mar
La carnisseria Planet va obrir fa més de 100 anys

L’Ajuntament farà una sèrie de reconeixements amb motiu dels 40 anys de l’Associació de Comerciants

Entre altres, es farà un reconeixement als establiments que fa més de 100 anys que van obrir les portes i un homenatge als quatre presidents que ha tingut l'associació.

La carnisseria Planet va obrir fa més de 100 anys

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants celebra aquest 2018 els 40 anys d’història i l’Ajuntament vol fer un reconeixement al sector. Serà aquest vespre i comptarà amb diferents mencions.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, remarca que és important fer un acte com aquest per a una entitat tan rellevant com és l’Associació de Comerciants. Tot i que assegura que l’entitat mai no treballa per penjar-se medalles, el gerent, Francesc Alsina, es mostra molt agraït.

La Farmàcia Martínez va obrir fa més de 100 anys

D’una banda, es farà un reconeixement especial als tres establiments lloretencs que fa més de 100 anys que van obrir les portes: la Farmàcia Martínez, la Carnisseria Planet i Calçats Fàbregas. A més, es reconeixeran quatre establiments de més de 70 anys i 3, de més de 50, i la comerciant de més edat, Maria Riera, que regenta un estanc.

Calçats Fàbregas va obrir fa més de 100 anys

A més, s’homenatjaran els quatre presidents que ha tingut l’Associació al llarg dels 40 anys, que són Joan Romaní, Maurice Assael, Francesc Alsina -actual gerent- i Eduard Temprano. Francesc Alsina recorda que l’associació es va crear després de la dictadura, quan es va permetre la llibertat d’associacionisme, amb la voluntat de defensar els comerciants.

L’acte d’aquest vespre també servirà per fer una donació a tres entitats: l’associació Pas a Pas de Lloret, l’escola d’educació especial Ventijol de Blanes i la Fundació Esplai Girona. Tot plegat començarà aquest vespre, a partir de dos quarts de nou, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist