25.3 C
Lloret de Mar
Sol (Vexi)

L’Ajuntament informarà sobre la radiació solar per indicar quines hores el sol és més agressiu

A partir d'una moció de Cs amb una esmena de l'equip de govern, el Consistori es compromet a informar de l'índex de radiació solar en cada moment.

Sol (Vexi)

Darreres Notícies

L’Ajuntament es compromet a informar sobre l’índex de radiació solar en cada moment. L’objectiu és conscienciar la població sobre quines són les hores en què el sol és més agressiu perquè ho tinguin en compte a l’hora d’anar a la platja.

La proposta l’ha posat sobre la taula Cs, que amb una moció demanava que s’instal·lessin “solmàfors” o semàfors del sol a les platges del municipi. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, ha matisat que aquesta actuació s’escapa del pressupost municipal, però sí que és conscient de com de perjudicial pot ser l’exposició a les radiacions solars i ha posat de manifest que es calcula que 1 de cada 4 persones patirà càncer de pell. Per això s’ha compromès a oferir aquesta informació actualitzada a través de la pàgina web municipal, de l’app Lloret Smart i de les pantalles informatives.

A més, la moció amb l’esmena del govern que s’ha aprovat per unanimitat, també preveu que es faci una campanya sobre la utilitat d’aquesta informació a la mateixa pàgina web, a les xarxes socials i a Nova Ràdio Lloret.

spot_img

El + Vist