Dimarts, 2 març 2021
12 C
Lloret de Mar
Ple del desembre del 2018

L’Ajuntament ja compta amb un interventor després de 15 mesos buscant un relleu

L'anterior interventor es va jubilar el desembre del 2017 i fins ara no ha estat possible cobrir la plaça de manera definitiva.

Ple del desembre del 2018

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha cobert de manera definitiva la plaça d’interventor municipal, després de quinze mesos d’equilibris. Tal com publica El Punt Avui, des que va plegar l’anterior funcionari, que va jubilar-se a finals del 2017, el consistori –70,4 milions de pressupost– ha tingut problemes per rellevar-lo, segons admet l’alcalde, Jaume Dulsat (CiU).

Inicialment, una tècnica d’administració general (TAC) de l’àrea de Serveis Econòmics va fer les funcions d’intervenció “de manera provisional”. Dulsat reconeix que es va reunir amb una desena d’interventors i que va trucar-ne una quinzena per trobar una solució. Però no hi havia manera que ningú demanés una comissió de serveis i es traslladés a Lloret. Dulsat va estar en converses amb un Ajuntament del Vallès Occidental perquè concedís la comissió al seu funcionari, però després de setmanes d’espera no va ser possible.

En el ple del 25 de febrer, Jorge Hernández (Ciutadans) va acusar l’equip de govern de poca previsió, i Dulsat li va replicar que no coneixia l’administració perquè no anava mai a la casa de la vila.

Posteriorment, el consistori va convocar un concurs obert a què es van presentar cinc persones. Però el jurat del tribunal va considerar que no hi havia prou aptituds en els presentats, i el concurs va quedar desert. L’alternativa va ser acceptar un “acumulat” (un funcionari d’un altre Ajuntament), un dia a la setmana.

Tot això va impossibilitar que l’equip de govern, de CiU, PSC i ERC-Avancem, millorés les ordenances a finals del 2018. Des del novembre i gràcies a la col·laboració d’un Ajuntament del Maresme, el seu interventor dona un cop de mà a Lloret.

Al final, però, el Boletín Oficial del Estado (BOE) del 16 de març va publicar que un concurs unitari permetia cobrir la plaça de l’àrea d’Intervenció de Lloret a jornada completa amb un habilitat de caràcter estatal, que es va incorporar fa una setmana.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica