11.1 C
Lloret de Mar

La Selecció Xinesa femenina de waterpolo fa una estada a la Piscina de Lloret

La Selecció Xinesa femenina de waterpolo entrenarà a la Piscina de Lloret fins a l’11 d’abril. El combinat prepara els seus propers compromisos a l’equipament lloretenc, tal com va fer la selecció masculina xinesa a finals de l’any passat. El director de la Piscina, Ricard Salinas, està molt satisfet de rebre de nou una selecció […]

Partit entre les seleccions xinesa i espanyola, el 2015
Partit entre les seleccions xinesa i espanyola, el 2015

Darreres Notícies

La Selecció Xinesa femenina de waterpolo entrenarà a la Piscina de Lloret fins a l’11 d’abril. El combinat prepara els seus propers compromisos a l’equipament lloretenc, tal com va fer la selecció masculina xinesa a finals de l’any passat.

El director de la Piscina, Ricard Salinas, està molt satisfet de rebre de nou una selecció xinesa i recorda que per l’equipament hi han passat diversos equips de primer nivell, tant de natació com de waterpolo. En concret, el 2018 dues seleccions van fer una estada a Lloret i es van entrenar a la Piscina: a l’estiu, la selecció russa masculina de waterpolo, amb 15 jugadors, va preparar-se pel campionat europeu; al novembre, la selecciona xinesa masculina també va escollir la piscina municipal per fer els entrenaments previs als partits de classificació per a les Olimpíades del 2020. De cara al proper estiu, es preveu també que vingui a entrenar-se la selecció paralímpica d’Ucraïna.

El responsable de la piscina creu que la combinació entre les bones instal·lacions i les característiques de Lloret com a destinació turística són un fort atractiu per als equips.

Pel que fa al funcionament de la piscina, Ricard Salinas assegura que els entrenaments de la selecció no afecten els usuaris.

Les noies de la Selecció Xinesa de waterpolo entrenaran a Lloret fina a l’11 d’abril. Entremig tenen programats diferents partits amistosos en altres instal·lacions catalanes.

spot_img

El + Vist