17.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament promourà una col·lecta popular per ajudar els damnificats pel volcà Cumbre Vieja

L'Ajuntament aprofitarà els actes entorn a la Festa Major de Sant Romà i la Cursa de Nadal d'aquest 2021 per recaptar diners per a la causa.

Afectacions del volcà Cumbre Vieja (El Confidencial)
Afectacions del volcà Cumbre Vieja (El Confidencial)

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar promourà accions per fer una recaptació econòmica popular per poder donar suport als damnificats per l’erupció del volcà Cumbre Vieja, a La Palma. Així s’ha aprovat al ple d’aquest dilluns, arran d’una moció de Cs, aprovada amb dues esmenes: una de l’equip de govern i una altra del PSC.

servicios profesionales jimenez

La proposta inicial demanava que l’Ajuntament entregués un ajut de 10.000 euros, però el que s’ha aprovat finalment és que s’aprofitaran els esdeveniments que es programin en el marc de la Festa Major de Sant Romà, així com la Cursa de Nadal d’aquest any. La intenció és entregar la totalitat de l’import que es recapti en aquestes col·lectes populars al Cabildo Insular de La Palma, perquè destini l’import recol·lectat a les persones afectades.

El ple ha volgut mostrar explícitament la seva solidaritat amb tots els veïns, col·lectius i institucions de La Palma en aquests moments tan complicats i insta el Govern de la Generalitat a posar-se a disposició de les autoritats canàries per a tot allò que es pugui oferir des de Catalunya per pal·liar els efectes devastadors de l’erupció volcànica.

spot_img

El + Vist