15.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament traslladarà Urbanisme per estalviar més de 60.000 euros l’any

El lloguer de les oficines costa 63.000 euros l'any i cal sumar-hi el manteniment. El trasllat es farà a l'Antic Sindicat i així s'aproparà el servei al ciutadà.

Oficines actuals d'Urbanisme
Oficines actuals d'Urbanisme

Darreres Notícies

L’Ajuntament traslladarà el departament d’Urbanisme i Territori de l’avinguda de les Alegries a l’edifici de l’Antic Sindicat, al carrer Sant Pere. Els objectius són dos, tal com ha apuntat la regidora de Serveis Centrals, Lluïsa Baltrons: d’una banda, s’aproparà el servei al ciutadà; i, de l’altra, hi haurà un estalvi econòmic, ja que es deixarà de pagar el lloguer del local de 63.000 euros anuals i el seu manteniment.

Aquest canvi d’ubicació generarà altres canvis a les dependències municipals. A tall d’exemple, l’àrea d’educació, que fins ara ocupa la primera planta, compartirà espai amb Nova Ràdio Lloret al segon pis. Per la seva part, el departament de Promoció Econòmica es desplaça a la tercera planta de l’edifici de l’ajuntament.

El contracte de lloguer del departament d’urbanisme a l’avinguda de les Alegries és vigent des del 2004. La regidora ha explicat que el lloguer acaba al febrer i, per tant, com a molt tard al març estaran fets tots els canvis.

Per afrontar les obres d’adequació dels espais afectats, l’Ajuntament destinarà una partida de 69.000 euros que estava prevista pel condicionament de la plaça de toros.

L’equip de govern ja ha comunicat els canvis als grups de l’oposició, que han mostrat el seu vistiplau.

spot_img

El + Vist