10.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament treballa per anivellar la sorra a les platges del centre i de Fenals

Els treballs costen 46.000 euros i el pressupost si un temporal no hagués recol·locat una mica la sorra de manera natural era de 150.000 euros.

Els treballs es fan de nit
Els treballs es fan de nit

Darreres Notícies

Amb la vista posada a l’arribada de l’estiu, quan s’espera el gruix de visitants i banyistes, l’Ajuntament ha decidit anivellar la sorra a les platges del centre i Fenals. Ho ha explicat el regidor de Platges i Medi Ambient, Jordi Orobitg, que ha recordat que la sorra havia quedat mal repartida a causa de diversos temporals.

El regidor ha insistit en què calia esperar al juny per decidir si s’actuava a la platja o no perquè això ha permès estalviar més de 100.000 euros a l’Ajuntament. Sobre els temes econòmics, Jordi Orobitg ha explicat que han sol•licitat al departament de Costes de l’Estat que es faci càrrec del cost, però reconeix que si no hi ha resposta els diners els posa l’Ajuntament.

Des de fa uns dies, han començat en horari nocturn els treballs a la platja gran de Lloret. A mesura que es va repartint la sorra, s’instal•len els serveis habituals, com les dutxes i passarel•les. Quan s’acabi aquest tram, es procedirà a fer el mateix amb la platja de Fenals.

S’espera que aquests treballs –que van començat el passat 8 de juny- acabin aquesta setmana. Cal afegir que les cales ja estan preparades amb tots els serveis en marxa.

Recordem que aquest estiu hi haurà fins a 22 socorristes, al juliol i agost, vigilant arreu del litoral lloretenc. I que aquest 2016 totes les platges i cales de la vila han renovat la Bandera Blava de qualitat.

spot_img

El + Vist