23.6 C
Lloret de Mar
Un menjador escolar

Les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret es distribuiran amb targetes moneder

Les famílies beneficiades són un total de 344, tant d'educació infantil i primària com de llars d'infants, i les targetes es comencen a repartir avui divendres.

Un menjador escolar

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha començat a repartir, avui divendres, les targetes moneder per a tots els infants que gaudeixen de beques del Consistori per poder pagar el menjador escolar al llarg del curs.

La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, ha explicat que gràcies a un acord amb CaixaBank, han pogut seguir la mateixa línia que la Generalitat i ofereixen unes targetes que funcionen com targetes de crèdit: hi ha un saldo que els usuaris podran fer servir per comprar productes alimentaris. Cal que ningú les llanci perquè s’aniran recarregant mentre duri el confinament.

Les famílies beneficiades són un total de 344, entre les 249 d’educació infantil i primària i les 95 de les llars d’infants. Els usuaris rebran la targeta moneder a casa seva. La distribució es fa des de la Policia Local i hi participen Protecció Civil, Agents Cívics, notificadors municipals, conserges d’instal·lacions municipals i voluntariat.

Recordem que la setmana passada també es va fer la distribució de les més de 900 targetes moneder de les beques menjador que atorga la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Comarcal.

spot_img

El + Vist