11.2 C
Lloret de Mar
Un menjador escolar

Les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret es distribuiran amb targetes moneder

Les famílies beneficiades són un total de 344, tant d'educació infantil i primària com de llars d'infants, i les targetes es comencen a repartir avui divendres.

Un menjador escolar

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

L’Ajuntament ha començat a repartir, avui divendres, les targetes moneder per a tots els infants que gaudeixen de beques del Consistori per poder pagar el menjador escolar al llarg del curs.

La regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, ha explicat que gràcies a un acord amb CaixaBank, han pogut seguir la mateixa línia que la Generalitat i ofereixen unes targetes que funcionen com targetes de crèdit: hi ha un saldo que els usuaris podran fer servir per comprar productes alimentaris. Cal que ningú les llanci perquè s’aniran recarregant mentre duri el confinament.

Les famílies beneficiades són un total de 344, entre les 249 d’educació infantil i primària i les 95 de les llars d’infants. Els usuaris rebran la targeta moneder a casa seva. La distribució es fa des de la Policia Local i hi participen Protecció Civil, Agents Cívics, notificadors municipals, conserges d’instal·lacions municipals i voluntariat.

Recordem que la setmana passada també es va fer la distribució de les més de 900 targetes moneder de les beques menjador que atorga la Generalitat de Catalunya mitjançant el Consell Comarcal.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.