15.2 C
Lloret de Mar

Les famílies cobraran aquest mes les beques menjador, amb retroactivitat

Així ho ha assegurat la regidora de Benestar i Família en el ple d’aquest dilluns arran d’una pregunta formulada per Força Lloret.

El menjador escolar (AFA Pompeu Fabra)
El menjador escolar (AFA Pompeu Fabra)

Darreres Notícies

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, ha assegurat que totes les beques menjador d’aquest curs ja estan resoltes i les famílies beneficiàries les cobraran al llarg d’aquest mes amb retroactivitat. Així ho ha explicat en el ple d’aquest dilluns arran d’una pregunta formulada per Força Lloret.

servicios profesionales jimenez

Segons Arantxa Jiménez, han tardat en resoldre totes les beques perquè han rebut més sol·licituds que altres anys, tot i que estan dins del termini que estableixen les bases. La intenció és fer una notificació massiva a totes les famílies i AFAs aquest dimarts mateix.

D’altra banda, Força Lloret també ha preguntat si està ja demanda la reunió que el ple va acordar que se sol·licitaria amb el conseller d’Educació, Josep González-Cambray, perquè hi assistissin tots els portaveus municipals i, d’aquesta manera, fer pressió per trobar una solució per als equipaments educatius de Lloret. Tant les escoles com els instituts estan molt saturats actualment.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha respost que la reunió està demanda, però que espera no haver-la de dur a terme perquè les negociacions amb el Departament d’Educació han avançat bé i la previsió és poder anunciar properament una solució a la greu problemàtica que el municipi arrossega de fa tants anys.

spot_img

El + Vist