27.2 C
Lloret de Mar
El bosc i la platja de Fenals, a on es farà la neteja.

Les joves de Lloret Més Net organitzen una neteja a Fenals

Serà aquest diumenge, 26 de setembre, a les 10h. Es demana als participants que portin bosses i guants.

El bosc i la platja de Fenals, a on es farà la neteja.

Darreres Notícies

Les joves integrants de Lloret Més Net tornen a fer una crida per netejar, aquest diumenge, la platja i el bosc de Fenals. Ja van organitzar una primera neteja el passat juliol a Santa Cristina. I el passat cap de setmana van participar al Walklean Day. 

Ara volen centrar els seus esforços a l’entorn de Fenals. Les responsables de Lloret Més Net són molt joves -tenen 12 i 13 anys-, però les coses molt clares: “no ens agrada veure Lloret brut”.

Mariona Uriel, Carlota Planiol i Mia Orpí, als estudis, el passat mes de juliol.
Mariona Uriel, Carlota Planiol i Mia Orpí, als estudis.

La Carlota Planiol anuncia que “el diumenge 26, a les 10h fem una segona recollida a Fenals, a la platja i al bosc”. La Mariona Uriel anima “a la gent perquè se sumi a la neteja de Lloret Més Net”. 

Mia Orpí, la tercera integrant, fa un balanç positiu de la primera neteja: “vam estar contentes de la primera recollida i volem fer el mateix a Fenals”.

Lloret Més Net fa una crida als veïns a participar, aquest diumenge, 26 de setembre, de la neteja a la platja i bosc de Fenals. A les 10 del matí, el punt de trobada és el pàrquing que hi ha a davant del passeig.

Es demana als participants que portin bosses i guants. Més informació, al seu Instagram

spot_img

El + Vist