25 C
Blanes
Una de les Mones de Pasqua, exposades aquests dies a les pastisseries de Lloret.

Les Mones de Pasqua de Lloret tenen premi

En aquesta campanya de Setmana Santa, hi participen les pastisseries Can Carbó, Frigola, Sweethings, Can Comas, Fleca Alarcón i Fleca Fenals.

Una de les Mones de Pasqua, exposades aquests dies a les pastisseries de Lloret.

Darreres Notícies

Les Mones de Pasqua de les pastisseries de Lloret porten premi. L’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries han engegat una campanya per aquesta Setmana Santa, per potenciar la compra de mones en establiments locals.

Hi participen les pastisseries Can Carbó, Frigola, Sweethings, Can Comas, Fleca Alarcón i Fleca Fenals. Si en alguna de les seves mones apareix la figura d’un professor o professora en forma de mussol, aniran acompanyades de premis, que són vals de compra per a botigues, restaurants o benzineres.

circo de las estrellas
Campanya dels comerciants de Lloret

Tico Alsina, gerent del sector dels comerciants, assenyala que “hem triat aquests personatges com a homenatge als professors, per agrair la feina feta amb els alumnes de Lloret”.

Mona del Barça
Mona del Barça

Les figures tindran un codi QR què redirigirà a una fitxa. Allà, caldrà posar les dades personals i seguir el passos indicats per a poder gaudir dels premis.

L’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries ha escollit en aquesta campanya el personatge dels professors per agrair la tasca que fan els docents en l’aprenentatge dels alumnes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist