13.7 C
Lloret de Mar
Una de les Mones de Pasqua, exposades aquests dies a les pastisseries de Lloret.

Les Mones de Pasqua de Lloret tenen premi

En aquesta campanya de Setmana Santa, hi participen les pastisseries Can Carbó, Frigola, Sweethings, Can Comas, Fleca Alarcón i Fleca Fenals.

Una de les Mones de Pasqua, exposades aquests dies a les pastisseries de Lloret.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Les Mones de Pasqua de les pastisseries de Lloret porten premi. L’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries han engegat una campanya per aquesta Setmana Santa, per potenciar la compra de mones en establiments locals.

Hi participen les pastisseries Can Carbó, Frigola, Sweethings, Can Comas, Fleca Alarcón i Fleca Fenals. Si en alguna de les seves mones apareix la figura d’un professor o professora en forma de mussol, aniran acompanyades de premis, que són vals de compra per a botigues, restaurants o benzineres.

Campanya dels comerciants de Lloret

Tico Alsina, gerent del sector dels comerciants, assenyala que “hem triat aquests personatges com a homenatge als professors, per agrair la feina feta amb els alumnes de Lloret”.

Mona del Barça
Mona del Barça

Les figures tindran un codi QR què redirigirà a una fitxa. Allà, caldrà posar les dades personals i seguir el passos indicats per a poder gaudir dels premis.

L’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries ha escollit en aquesta campanya el personatge dels professors per agrair la tasca que fan els docents en l’aprenentatge dels alumnes.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.