4.2 C
Lloret de Mar

Les pastisseries i forns de pa demanen als clients que reservin la mona de Pasqua

Els establiments que estan oberts només ho estan en horari de matí.

Mona de Pasqua
Mona de Pasqua

Darreres Notícies

Poca feina a les fleques i pastisseries, i poca feina als obradors. Aquests dies haurien d’estar fent pa de pessic a tota màquina per tenir a punt les mones de Pasqua. Però treballen a mig gas. Sant Josep va anar malament i els fa por que passi el mateix amb la mona. Tot i això, esperen que les famílies celebrin aquesta tradició, tot i el confinament a casa.

servicios profesionales jimenez

 

Mones de Pasqua a Lloret, en una imatge d’arxiu.

 

Els establiments que estan oberts a Lloret de Mar demanen als clients que els reservin la mona. Afegeixen que, en cas de necessitat, les hi portaran a casa. Isa Alarcón, de la pastisseria Alarcón, exposa que “les estem fent en menys quantitat, amb menys figures però més ous, volem que la gent ho celebri encara que no estiguin amb la família”.

La pastisseria i forn de pa Alarcón no ha hagut de retallar la plantilla, però sí l’horari d’atenció al públic. Obre només als matins. El mateix que fa l’establiment Comas, que sí hi ha hagut de presentar un ERTO. Pep Comas, explica que “ens hem quedat amb la meitat de la plantilla”.

Uns i altres expliquen que la clientela va venint, en menys quantitat i de forma esglaonada, fent la compra per a tota la setmana.

Els establiments oberts treballen amb totes les mesures de protecció: guants, mascareta i mantenint la distància de seguretat a dins del local. En el cas d’Alarcón, l’associació Aurora va ser qui els va proporcionar les mascaretes.

spot_img

El + Vist