15.1 C
Lloret de Mar

L’Eurobasket torna al pavelló del Molí com cada any per Setmana Santa

És un torneig que va més enllà de la competició i que té per objectiu fomentar l’aspecte lúdic.

Partit disputat en l'edició de 2015
Partit disputat en l'edició de 2015

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’omple aquests dies d’esdeveniments esportius. Un dels tornejos que no falta mai per Setmana Santa és l’Eurobasket, que enguany fa 26 anys. Per aquesta edició, la competició reunirà una quarantena d’equips.

A banda de comptar amb club catalans i de la resta de l’estat espanyol, també n’hi haurà procedents de França, Itàlia i Bèlgica. En total, competiran prop de 600 jugadors de bàsquet de diferents categories de base.

L’Eurobasket és un torneig que va més enllà de la competició i que té per objectiu fomentar l’aspecte lúdic. L’esdeveniment permet als joves jugadors combinar un viatge de vacances amb la pràctica de l’esport.

El torneig de bàsquet repeteix cada any a Lloret de Mar. De fet, va néixer a la vila. Segons els seus organitzadors, és una destinació ideal per al seu desenvolupament. A més, consideren que les instal•lacions i la proximitat i qualitat hotelera facilita la tasca dels equips en el dia a dia de la competició.

La 26a edició de l’Eurobasket, que tornarà a l’estiu, ha començat avui i acabarà el pròxim dilluns. Els partits de les diferents categories es juguen al Pavelló del Molí.

spot_img

El + Vist