10.4 C
Lloret de Mar
Cartell de les caramelles

La Coral Unió Lloretenca cantarà les tradicionals caramelles aquest diumenge

La previsió és que la coral faci una desena d'aturades en diferents zones de la vila. L'inici serà a les 10 hores a la plaça de la Vila.

Cartell de les caramelles

Darreres Notícies

Com és habitual per Diumenge de Pasqua, la Coral Unió Lloretenca farà la tradicional cantada de caramelles. Es tracta d’unes cançons típiques d’aquestes dates que, normalment, tenen una temàtica religiosa, tot i que en els darrers anys també compten amb un to festiu.

La Coral Unió Lloretenca cantant caramelles el 1951 (Arxiu Municipal)

El director de l’agrupació, Manel Alsina, explica que per l’edició d’enguany han preparat un repertori amb peces populars i amb un recorregut habitual, passant pel centre de la vila.

 

La tradició de cantar caramelles per Setmana Santa fa molt anys que es practica a Lloret. Per part de la Coral Unió Lloretenca, habitualment, proposen una barreja entre cançons populars i sardanes.

La previsió és fer deu aturades en diferents zones de la vila. L’inici es farà a les 10 del matí a la Plaça de la Vila. Després, cada 15 minuts aproximadament, els cantaires aniran fent parades a la plaça Piferrer, el carrer Sant Pere, el Casal Municipal de la Gent Gran i la Plaça París.
El recorregut continuarà, per aquest ordre, a l’Hospital Municipal, al carrer Sènia del Barral, el Carrer de la Vila, la Plaça de l’Església i acabarà al Barri dels Pescadors, cap a dos quarts de dues de la tarda.

 

spot_img

El + Vist