28.5 C
Lloret de Mar
Representant de l'Institut Escola, al ple

L’Institut Escola mantindrà l’horari actual el curs vinent

L'AMPA del centre ha estat la primera entitat en presentar una moció al ple de l'Ajuntament. En aquest cas, ha rebut unanimitat per donar-los suport per mantenir l'horari.

Representant de l'Institut Escola, al ple

Darreres Notícies

Per primera vegada, una entitat ha presentat una moció directament al ple de l’Ajuntament de Lloret de Mar. Ha estat l’AMPA de l’Institut Escola, que han sol·licitat suport perquè la Generalitat mantingui l’horari actual al centre.

Des del Govern local han anunciat, com a novetat d’última hora, que el curs vinent es mantindrà l’horari tal com està. Recordem que la Generalitat va aprovar uns criteris per al desplegament dels nous instituts escola, en què obliga aquest tipus de centres a fer jornada partida en tots els cursos. De moment, però, s’ha aconseguit una pròrroga d’un curs mentre s’estudia la situació.

No obstant això, els grups municipals han donat suport a la petició de les famílies i els han encoratjat a seguir reivindicant el que creuen que és millor per als seus fills i filles.

De moment, l’horari del centre és el següent: a Secundària, jornada intensiva cada dia, de vuit del matí a dos quarts de tres de la tarda. I a Infantil i Primària, de dilluns a dijous matí i tarda, de 9 a dos quarts d’una i de 3 a 5, i divendres només al matí, de 9 a 12.

Segons la moció aprovada, també es reclama que el ple sol·liciti al Departament d’Educació la jornada continuada per a Infantil i Primària.

spot_img

El + Vist