20.1 C
Lloret de Mar
El conjunt cadet

Lloret acollirà la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica, aquest dissabte

Hi participaran més de 300 nenes, entre les quals n'hi haurà dotze de l'Escola Gimnàstica Rítmica Lloret.

El conjunt cadet

Darreres Notícies

Aquest dissabte, Lloret de Mar serà la seu de la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica. Hi participaran més de 300 nenes, entre les quals n’hi haurà dotze de l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret, d’entre 10 i 14 anys.

L’entrenadora de l’entitat lloretenca, Blanca Lloveras, matisa que competiran amb dos conjunts, en les categories infantil i cadet. Són unes gimnastes que arriben amb molta motivació, després d’haver-se proclamat campiones de Catalunya. Hauran de fer diferents exercicis. Les infantils actuaran amb 5 pilotes, mentre que les cadets comptaran amb masses i cèrcols.

L’espectacle que oferiran serà el que han preparat també per al Campionat d’Espanya, que es disputarà a Guadalajara a l’abril. L’únic objectiu que es marca l’entitat per a aquesta cita és gaudir a la pista i fer-ho el millor possible.

Pel que fa a la segona fase de la Copa Catalana, es disputarà en dues modalitats: individual i conjunt. Serà aquest dissabte, al llarg de tot el dia, al pavelló municipal. Les gimnastes lloretenques faran la seva actuació al matí.

spot_img

El + Vist