5.3 C
Lloret de Mar
Regata d'Arenys

Lloret acull la segona regata de la Lliga Catalana de Llaguts

Regata d'Arenys

Darreres Notícies

Lloret acull, aquest diumenge, la segona regata de la Lliga Catalana de Llaguts. La competició començarà a les nou del matí a Sa Caleta i comptarà amb la participació d’una seixantena de tripulacions d’una vintena de clubs vinguts d’arreu de Catalunya, en les categories des d’infantil fins a veterà.

De Lloret, hi haurà quatre equips del Club Rem Santa Cristina i cinc, del Club Rem Pescadors. Segons el vicepresident de la Federació Catalana de Rem, el lloretenc Toni Pujol, la primera prova de la temporada, disputada a Arenys, no va anar gaire bé per als equips de Lloret. Però aquest diumenge remen a casa i espera que això els afavoreixi.

De moment, els equips més forts de la lliga en categoria sènir són els dos equips de Badalona en homes i Cambrils en dones. Segons Pujol, en les categories de base, els equips de Lloret tenen més opcions de lluitar per la lliga.

Una de les novetats d’aquesta temporada és que les tripulacions que s’equivoquin de boia al fer el gir ja no quedaran desqualificades, sinó que rebran una penalització de deu segons, de manera que, malgrat l’error, seguiran tenint opcions de llitar per la lliga.

I l’altra principal novetat d’aquest estiu és que s’ha ampliat el calendari amb una regata més. En total seran set, ja que la Federació va rebre moltes sol·licituds de municipis que volien organitzar una competició. Lloret acollirà una altra prova al setembre. Mentre que aquest diumenge l’organització va a càrrec de Santa Cristina, al setembre se n’encarregaran els Pescadors.

spot_img

El + Vist