22.4 C
Lloret de Mar
Una imatge del ple extraordinari del gener

Lloret aprovarà el pacte municipal contra l’assetjament sexual per raó de sexe, identitat de gènere o orientació sexual

La proposta l'han presentat totes les formacions en forma de moció. Es debatrà a la sessió ordinària d'aquesta tarda, que comença a les 18 hores.

Una imatge del ple extraordinari del gener

Darreres Notícies

El ple de l’Ajuntament aprovarà per unanimitat el pacte municipal contra l’assetjament sexual per raó de sexe, identitat de gènere, orientació sexual i altres conductes masclistes.

És una proposta que han presentat totes les formacions amb representació al ple en forma de moció, que es debatrà a la sessió ordinària d’aquesta tarda. Un punt que preveu la presència a la sala d’associacions de Lloret de Mar com l’Aurora o el LEAD (Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament) o de la secció local de la CUP.

És una de les sis mocions que formen part de l’ordre del dia, que compta amb un total de 22 punts. Una altra moció que es preveu que s’aprovi per unanimitat, ja que també la presenten tots els grups plegats, és la que dona suport al dret a morir dignament i a la despenalització de l’eutanàsia.

D’altra banda, ERC, Junts per Lloret, PSC i Força Lloret també presenten una moció conjunta per declarar Lloret de Mar municipi feminista. ERC, per la seva banda, en presenta una altra perquè l’Ajuntament faci seva la declaració d’emergència climàtica i actuï en conseqüència. Mentre que Ciutadans defensarà dues mocions més: per a la promoció de l’ús de desfibril·ladors i per a la millora de la seguretat dels vianants.

El ple municipal, de caràcter ordinari, començarà a l’hora habitual: a les sis de la tarda. El podreu seguir en directe a través de la ràdio, al 90.2 de l’FM, per internet o a través de les xarxes socials.

spot_img

El + Vist